Persoonlijke gegevens
Mobiel
E-mail factuurontvanger
Pasfoto
Max. 8 MB. Afmetingen min. 300 x 400 px en in jpg formaat. Bij afwijkende verhoudingen wordt de foto bijgesneden naar het midden.
IBAN nr.
T.n.v.
1. Ga je een vrijwilligersfunctie vervullen? (zet een vinkje bij 'ja' of 'nee')
      - Indien je liever geen vrijwilligersfunctie wilt uitvoeren, kan je deze afkopen. Er wordt dan € 75,00 extra in rekening gebracht.
      - Leden jonger dan 18 jaar zijn vrijgesteld van activiteiten en hoeven dan ook géén € 75,00 te betalen.
      Ja, ik ga een vrijwilligersfunctie vervullen
      Indien je "ja" ingevuld hebt, welke activiteit zou je willen uitvoeren? (Vink één van de activiteiten hieronder aan)
         Bardienst (4x 2,5 uur)
         Accommodatie/terrein onderhoud (3x een dagdeel)
         Schoonmaak clubhuis (4x 2,5 uur)
         Lid van een commissie (in nader overleg)
      Nee, ik ga geen vrijwilligersfunctie vervullen
2. Als je eerder elders lid bent geweest, vul dan hier je KNLTB nummer in:
3. Indien je via automatische incasso wilt betalen, vul dan bovenin je IBAN en tenaamstelling van de bankrekening in.
      - Bij minderjarigheid, dienen de rekeninggegevens van de ouder/verzorger ingevuld te worden.
      - Het bedrag zal in 5 maandelijkse termijnen worden afgeschreven
      - Stuur graag zsm de getekende goedkeuring voor automatische incasso uit de bevestigingsemail van je inschrijving retour.
4. Het aanleveren van een pasfoto is verplicht ivm aanmelding bij de KNLTB (enkel JPG formaat!).

Met het drukken op de knop "versturen" wordt de inschrijving voltooid. Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsemail.
Opmerking