Tennisles.

Tennisles

Zowel in de zomer als in de winter worden door onze tennisschool Kramer-Schuijt tennislessen georganiseerd. Sinds 1 april 2010 verzorgt de tennisschool KS de lessen bij onze club. De eigenaren zijn Marloes Schuijt en Bastiaan Kramer. De tennisschool verzorgt ook tennislessen bij TC Leerdam en LT Kockengen. Marloes Schuijt geeft de meeste lessen bij ons. Naast Marloes wordt er lesgegeven door Vladimir Duric en Frank Boswijk. Meer informatie op: www.tennisschool-ks.nl.

Les voor de jeugd

Bij ons is ieder jeugdlid t/m 12 jaar (het jaar waarin je 12 wordt) verplicht om tennisles te volgen. Jeugdleden van 13 jaar en ouder moeten minimaal 3 jaar les hebben gevolgd. Als je competitie speelt ben je verplicht om lessen te volgen, ook vanaf je 12e verjaardag. Voor de jeugd is er op vrijdag de mogelijkheid om mee te doen aan wedstrijdtraining, je traint dan in een groep van 10 kinderen je wedstrijdvaardigheden.

Lesuur

Wij willen iedereen er attent op maken dat een lesuur 50 minuten duurt. Dit houdt in dat er na 50 minuten les, direct de volgende groep de baan opgaat. De trainer houdt tijdens het lesuur geen pauze en wij verzoeken de leerlingen dan ook vriendelijk om op tijd voor de training aanwezig te zijn, zodat jullie de volle 50 minuten les krijgen.

De tennisleraren stellen zich voor

Marloes Schuijt (06-42 12 71 10) info@tennisschool-ks.nl
Mijn naam is Marloes Schuijt, geboren in 1984 en samen met Bastiaan en onze zoon Boaz woonachtig in Montfoort. Toen ik zes jaar was, is mijn liefde voor tennis begonnen en nog steeds speel ik met veel plezier op niveau 2/3. Deze liefde voor de tennissport wil ik graag aan iedereen overbrengen, daarom heb ik mijn KNLTB-A en B-Licentie behaald en geef ik sinds 2004 fulltime tennisles. Naast tennistrainer ben ik ook conditietrainer. Tennis is een sport waarbij de coördinatie erg belangrijk is, daarom zal ik in mijn lessen naast de techniek en tactiek ook veel aandacht besteden aan het bewegen op de baan.

Bastiaan Kramer (06-49 93 53 51) info@tennisschool-ks.nl
Mijn naam is Bastiaan Kramer, geboren in 1975 en samen met Marloes en Boaz woonachtig in Montfoort. Vanaf jonge leeftijd heb ik altijd fanatiek en met veel plezier getennist. Nog steeds speel ik competitie en doe graag mee aan toernooien in de categorie 3/4. Na een tijdje in het bedrijfsleven gewerkt te hebben, kwam ik erachter dat mijn passie meer bij het tennis en het lesgeven ligt. Ik ben in het bezit van mijn KNLTB A- en B licentie en daarnaast ben ik conditietrainer. De meeste ervaring als tennistrainer heb ik in Breukelen opgedaan, waar ik lange tijd als hoofdtrainer gewerkt heb. Sinds 2009 hebben Marloes en ik samen een tennisschool.

Vladimir Duric (06-33 88 97 38) info@tennisschool-ks.nl
Mijn naam is Vladimir Duric en toen ik zes was ben ik in Kroatië begonnen actief te tennissen. Met elf jaar ben ik Kroatisch nationaal kampioen geworden en trainde ik samen met Ivan Ljubicic (voormalig ATP top 10 speler en de huidige coach van Roger Federer). Mijn middelbare schoolopleiding volgde ik in Duitsland alwaar ik o.a. in de Duitse Oberliga heb getennist. Met achttien jaar ging ik vervolgens terug naar Kroatië om mijn militaire dienstplicht te vervullen. Kort daarna ging ik aan de slag als tennisleraar en werkte ik voor bekende tennisscholen in Kroatië, Oostenrijk en Italië en begeleidde ik een aantal junior ITF spelers.
In 2008 breidde ik mijn werkveld uit naar Nederland, behaalde de Nederlandse KNLTB trainerslicentie en ben ik werkzaam geweest bij bekende Nederlandse tennisscholen en verenigingen, waaronder TV Victoria en LTC Plaswijck. Mijn actuele spelsterkte is 3 in de enkel en dubbel. Naast tennis ben ik van jongs af aan ook liefhebber van andere balsporten (voetbal, waterpolo, basketbal), maar ook van skiën en schaken. Als gepassioneerd tennisleraar en speler hoor ik het liefst van mijn leerlingen dat zij beter willen worden en help ik hen met veel kennis en enthousiasme om het tennisspel te vergemakkelijken.

Frank Boswijk  (06-28 57 38 18) info@tennisschool-ks.nl
Mijn naam is Frank Boswijk. Ik ben geboren in Groenekan op ongeveer 80 meter van de tennisbaan en ben dan ook al op mijn vierde met deze fantastische sport begonnen. Op mijn zestiende was ik niveau 3 speler (B1) wat voor die tijd uitzonderlijk was. Nu woonachtig in het centrum van Utrecht ben ik alweer ruim 30 jaar tennistrainer met A en B licentie. In die periode ben ik hoofdtrainer geweest bij meerdere verenigingen, voornamelijk in het midden van het land, waaronder ook grote clubs met meer dan 1000 leden. Bij al deze verenigingen heb ik altijd training gegeven aan alle niveaus van beginnende spelers tot en met spelers met speelsterkte 1. In het verleden heb ik meerdere jeugdspelers getraind/begeleid die districtskampioen zijn geworden en ook een Nederlands kampioen tot en met 14 jaar. Bovendien heb ik twee spelers, die met ‘stuiteren en vangen’ bij mij zijn begonnen, getraind tot dat ze jong oranje hadden bereikt en internationale toernooien gingen spelen.
In 2013 heb ik besloten om een sabbatical te nemen na zoveel jaar (vaak 7 dagen p/w ) werken. En in 2014 werden mijn vrouw, Suzannah, en ik verblijd met de geboorte van onze dochter Rose waarna wij besloten hebben dat ik het eerste jaar volledig voor de verzorging van onze dochter zou zorgen zodat mijn vrouw weer fulltime kon gaan werken. Nu Rose gedeeltelijk naar de opvang gaat ben ik weer parttime training gaan geven en dat doe ik met veel plezier bij jullie gezellige club.