Tennisles.

Sinds 1 april 2010 verzorgt tennisschool KS de lessen bij LTC Kamerik. De eigenaren zijn Marloes Schuijt en Bastiaan Kramer. Marloes Schuijt geeft de meeste lessen bij ons. Naast Marloes wordt er lesgegeven door Rick Sebök. Meer informatie op: www.tennisschool-ks.nl

rickbasmarloes

Tennisschool KS (Kramer Schuijt) stelt zich voor

Marloes Schuijt (06-42 12 71 10) info@tennisschool-ks.nl

Mijn naam is Marloes Schuijt, geboren in 1984 en woonachtig in Soest. Toen ik zes jaar was, is mijn liefde voor tennis begonnen en nog steeds speel ik met veel plezier op niveau 3. Deze liefde voor de tennissport wil ik graag aan iedereen overbrengen, daarom heb ik mijn KNLTB-A en B-Licentie behaald en geef ik sinds 2004 fulltime tennisles. Naast tennistrainer ben ik ook conditietrainer. Tennis is een sport waarbij de coördinatie erg belangrijk is, daarom zal ik in mijn lessen naast de techniek en tactiek ook veel aandacht besteden aan het bewegen op de baan. Bastiaan en ik zijn ontzettend enthousiast en daarom gaan we ons uiterste best doen om het aantal jeugdleden, spelplezier en niveau op deze club te verhogen. Dus met sportief gedrag en inzet gaan we er leuke jaren van maken!

Bastiaan Kramer (06-49 93 53 51) info@tennisschool-ks.nl

Mijn naam is Bastiaan Kramer, geboren in 1975 en woonachtig in Utrecht. Vanaf jonge leeftijd heb ik altijd fanatiek en met veel plezier getennist. Nog steeds speel ik competitie en doe graag mee aan toernooien in de categorie 3. Na een tijdje in het bedrijfsleven gewerkt te hebben, kwam ik erachter dat mijn passie meer bij het tennis en het lesgeven ligt. Ik ben in het bezit van mijn KNLTB A- en B licentie en daarnaast ben ik conditietrainer. De meeste ervaring als tennistrainer heb ik in Breukelen opgedaan, waar ik lange tijd als hoofdtrainer gewerkt heb. Sinds 2009 hebben Marloes en ik samen een tennisschool. We zijn beide zeer gemotiveerd en hebben veel zin om bij jullie aan de slag te gaan!

Rick Sebök info@tennisschool-ks.nl

Hallo, ik ben Rick Sebök, geboren in 1992 en ik woon tegenwoordig in het mooie Utrecht. Vanaf mijn 6de heb ik altijd al liefde voor de tennissport gehad, en nog steeds speel ik graag toernooien en competitie. Dit doe ik in speelsterkte 4.
Ik heb de opleiding Sport en Bewegen gevolgd en kwam er via mijn stage bij Bastiaan en Marloes al snel achter dat ik tennistrainer wil worden. Als ik iets buitengewoon leuk vind wil ik dat altijd graag met meer mensen delen, in de hoop dat anderen het net zo leuk gaan vinden als ik. Dat geeft mij voldoening. Daarom ben ik tennistrainer geworden. Zo kan ik mijn passie voor tennis aan zoveel mogelijk mensen doorgeven.
Ik ben in het bezit van mijn KNLTB A licentie, en daarnaast ben ik conditietrainer. In mijn lessen staan plezier en sportiviteit centraal, daarnaast werk
ik er hard aan om de spelers op zowel technisch, tactisch en mentaal vlak beter te maken. Ik heb er ontzettend veel zin in, ik hoop jullie ook.

Wij vragen de aandacht voor het volgende:
Wij willen iedereen er attent op maken dat een lesuur 50 minuten duurt. Dit houdt in dat er na 50 minuten les, direct de volgende groep de baan opgaat. De trainer houdt tijdens het lesuur geen pauze en wij verzoeken de leerlingen dan ook vriendelijk om op tijd voor de training aanwezig te zijn, zodat jullie de volle 50 minuten les krijgen.