Mooie reclameruimte rond de tennisbanen beschikbaar.

Rondom de banen hangen winddoeken  die uitgevoerd kunnen worden met mooie reclame-uitingen. Op dit moment zijn enkele doeken (na ruim 10 jaar) aan vervanging toe. Deze winddoeken bieden veel zichtbaarheid van je reclame/bedrijfsnaam en zijn een mooie sponsormogelijkheid. Je betaalt alleen voor de productie van de winddoeken. Verder vragen we geen jaarlijkse bijdrage.

Er zijn op dit moment diverse mogelijkheden. Bij baan 1 en 2: De doeken hebben een afmeting van 16 x 2 meter hoog. De productiekosten zijn ongeveer € 550,00. Ook bij baan 3 en 4 zijn er mogelijkheden. Dit kan bijvoorbeeld een groot doek zijn van 34 meter lang of de helft. Kosten ongeveer € 1.025,00 voor totale lengte of € 512,00 voor de helft. Aangezien je rechtstreeks kan afrekenen met de leverancier kan de BTW worden verrekend. Het spreekt voor zich dat wij alles verder regelen met de leverancier en de doeken zelf zullen ophangen. Al met al een prachtige mogelijkheid voor jouw bedrijf om je positief te promoten bij een verenging met ruim 350 leden.

Belangstelling? Neem contact op met Rob Kwakkenbos van LTC Kamerik: acco@ltckamerik.nl.