LTCKamerik is de gezelligste club van Kamerik en omstreken LTCKamerik
Open
X

Introductiecursus ‘Maak Kennis met Tennis 2018’. Schrijf je nu in!

Introductiecursus Maak Kennis Met Tennis voorjaar 2018 – 4 lessen voor beginners en ‘herintreders’

Wanneer? Vanaf de eerste week april
Wie? Iedereen van 18 jaar en ouder
Waar? LTC Kamerik, Overstek 6 in Kamerik
Vraag jij je al een tijdje af of tennissen een sport voor jou is? En zou je het graag willen uitproberen? Of heb je vroeger wel eens een balletje geslagen en ben je benieuwd of je het nog kan? Dan is de introductiecursus Maak Kennis Met Tennis wellicht iets voor jou.

Dit jaar bestaat er voor het eerst de mogelijkheid om, ook overdag te lessen en wij hopen dat wellicht ook de iets ouderen, maar nog steeds fitte senioren hier in geïnteresseerd zullen zijn.

Maak Kennis Met Tennis start in de eerste week van april en de deelname is geheel gratis.

Waaruit bestaat de introductiecursus ?

  • 4 lessen van 50 minuten van een gediplomeerde tennisleraar.
  • Lesgroepen van maximaal 8 personen.
  • Lessen zijn op de doordeweekse dagen en er bestaat de mogelijkheid om ’s avonds of in de middag te lessen.
  • Tijdens de lesweken kun je elke zondagavond vrij tennissen.
  • Voor rackets en ballen wordt gezorgd.

Tennissen is geen teamsport, maar in je eentje lukt het ook niet, je hebt altijd een tegenspeler nodig. Het voordeel van starten bij onze tennisvereniging met Maak Tennis Met Tennis, is dat je meteen een aantal tennismaatjes leert kennen waar je ook daarna samen mee kunt ballen. De afgelopen jaren namen gemiddeld zo’n 25 mensen mee aan de introductiecursus.

Tijdens Maak Kennis Met Tennis krijg je alle informatie die je nodig hebt om te beslissen of je lid wilt worden. Je leert het spel kennen (beginners) of test het niveau van je vaardigheden (herintreders). En daarnaast vertellen we je alles over de verschillende (recreatieve en competitieve) wedstrijdvormen die onze vereniging aanbiedt. Doe je mee? Je kunt je inschrijven voor Maak Kennis Met Tennis 2018 door onderstaand formulier in te vullen.

Indien je meteen aansluitend aan de lessen besluit lid te worden, krijg je een korting op de contributie in het eerste jaar van EUR 30,00
Wil je meer informatie? Bel dan met Rob Maijenburg 06 – 12 76 84 56 of mail naar mkmt@ltckamerik.nl.

Inschrijven voor de Maak Kennis Introductiecursus 2018 kan door onderstaand formulier in te vullen. Vergeet niet onderaan op de “Send!” knop te klikken.

‘Loop’ door het formulier met behulp van de Tab-knop.

Je krijgt uiterlijk binnen 2 dagen een bevestiging van uw inschrijving.  Als je geen bevestiging krijgt, ben je wellicht vergeten op de “send” knop te drukken.  Neem dan contact op met Rob Maijenburg:  06-12 76 84 56.


Naam:

E-mail:

Ik ben een:

Geboortedatum:

Telefoonnummer:

Straat en huisnummer:

Postcode en woonplaats:

Eerste voorkeur:

Tweede voorkeur:

Opmerkingen: