Introductiecursus ‘Maak Kennis met Tennis 2017’. Schrijf je nu in!

Introductiecursus Maak Kennis Met Tennis voorjaar 2017 – 4 lessen voor beginners en ‘herintreders’

Wanneer? Vanaf de eerste week april
Wie? Iedereen van 18 jaar en ouder
Waar? LTC Kamerik, Overstek 6 in Kamerik
Vraag jij je al een tijdje af of tennissen een sport voor jou is? En zou je het graag willen uitproberen? Of heb je vroeger wel eens een balletje geslagen en ben je benieuwd of je het nog kan? Dan is de introductiecursus Maak Kennis Met Tennis  iets voor jou.
Maak Kennis Met Tennis start in de eerste week van april. Voor slechts 20 euro krijg je een lespakket dat bestaat uit:
• 4 lessen van 50 minuten van een gediplomeerde tennisleraar.
• Lesgroepen van maximaal 8 personen.
• Lessen zijn op maandag- dinsdag-  woensdag- en donderdagavond of zaterdagochtend vroeg. (We houden bij de indeling van lesgroepen zoveel mogelijk rekening met jouw voorkeur.)
• Tijdens de lesweken kun je elke zondagavond vrij spelen.
• Voor rackets en ballen wordt gezorgd.
Word je daarna lid van onze vereniging, dan is Maak Kennis Met Tennis zelfs gratis. Het bedrag van de introductiecursus verrekenen we met  je contributie voor het eerste jaar.
Tennissen is geen teamsport, maar in je eentje lukt het ook niet, je hebt altijd een tegenspeler nodig. Het voordeel van starten bij onze tennisvereniging met Maak Tennis Met Tennis, is dat je meteen een aantal tennismaatjes leert kennen waar je ook daarna samen mee kunt ballen. De afgelopen jaren namen gemiddeld zo’n 25 mensen mee aan de introductiecursus.
Tijdens Maak Kennis Met Tennis krijg je alle informatie die je nodig hebt om te beslissen of je lid wilt worden. Je leert het spel kennen (beginners) of test het niveau van je vaardigheden (herintreders). En daarnaast vertellen we je alles over de verschillende (recreatieve en competitieve) wedstrijdvormen die onze vereniging aanbiedt.
Doe je mee? Je kunt je inschrijven voor Maak Kennis Met Tennis 2017 door onderstaand formulier in te vullen.

Wil je meer informatie? Bel dan met Rob Maijenburg 06 – 12 76 84 56 of mail met penningmeester@ltckamerik.nl

Inschrijven voor de Maak Kennis Introductiecursus 2017 kan door onderstaand formulier in te vullen. Vergeet niet onderaan op de “Send!” knop te klikken.

‘Loop’ door het formulier met behulp van de Tab-knop.

Je krijgt uiterlijk binnen 2 dagen een bevestiging van uw inschrijving.  Als je geen bevestiging krijgt, ben je wellicht vergeten op de “send” knop te drukken.  Neem dan contact op met de penningmeester op  06-12 76 84 56.

Naam:

Ik ben een:

Geboortedatum:

Telefoonnummer:

Straat en huisnummer:

Postcode en woonplaats:

Eerste voorkeur:

Tweede voorkeur:

Hierbij machtig ik de tennisvereniging LTC Kamerik om in de laatste week van april 2017 éénmalig het bedrag van € 20,- af te schrijven van mijn bankrek.nr.:

Ten name van:

Opmerkingen: