Laddercompetitie.

De laddercompetitie is een interne competitie voor leden en er is een aparte ladder voor de dames en de heren. Op onderstaande links komt u op de actuele ladders terecht.

> Ladder Heren
> Ladder Dames

De deelnem(st)ers bepalen zelf wie ze willen uitdagen maar mogen alleen deelnemers/deelneemsters uitdagen die maximaal 3 plaatsen hoger staan. Bij winst wisselt de uitdager van plaats met diegene die uitgedaagd is en bij verlies blijft de ladder ongewijzigd.

Alle uitslagen moeten worden gemaild naar penningmeester@ltckamerik.nl

Ook in de kantine komen de ladders te hangen en die kunnen na afloop van de gespeelde wedstrijd bijgehouden worden door de deelnemers zelf. De stand op de website is echter altijd bepalend.

Wil jij ook nog meedoen maar ben je vergeten je op te geven stuur dan een mail naar de penningmeester.

Allemaal veel succes maar vooral veel tennisplezier.