Interne Vrijdagavondcompetitie

Posted on augustus 17, 2017 · Posted in Nieuws

Beste Seniorspelers van LTC Kamerik,
De vakanties zijn bijna voorbij, het najaar in aantocht dus is het weer tijd om de interne vrijdagavondcompetitie aan te kondigen. Dit toernooi staat al jaren bekend om zijn gezellige tennisavonden. Het sportieve tennisspel staat voorop, maar dit voltrekt zich in een vrolijke en ongedwongen sfeer. Iedereen is welkom in deze competitie. Ben je een beginneling of een gevorderd speler, fanatiek of juist gematigd, het gaat uiteindelijk om het tennisplezier! Dit keer wordt er voor het eerst in het najaar om de Gert Snel Bokaal gestreden. Wie hem wint, vergaart eeuwige roem in de vorm van een inscriptie van haar/zijn naam op de bokaal.
Op diverse avonden zal er aan versterking van de inwendige mens gedacht worden!
Dus ga je weekend dit najaar goed beginnen met een sportief/gezellige tennisvrijdagavond  en schrijf je in voor dit toernooi. Ik hoop op veel nieuwe en bekende gezichten!
De speelavonden zijn :  29 september, 6 – 13 en 27 oktober, 3 en 10 november.
Reserve-avonden zijn :  20 oktober en 17 november.
Hier vind je de spelregels die tijdens deze competitie gehanteerd worden.
Om het toernooi zo goed mogelijk te laten verlopen, wil ik jullie op de volgende zaken attent maken:
– Als je je opgeeft, wordt er echt verwacht dat je zoveel mogelijk aanwezig bent.
– Als je een avond verhinderd bent, moet je zelf voor een vervanger zorgen; iemand van de reservelijst (deze wordt aan het spelschema toegevoegd) of een clublid van ongeveer gelijke sterkte als de deelnemers.
– Clubleden die hun eigen vrijdag-, zaterdag- of zondagcompetitie spelen, mogen WEL!!! aan de nacompetitie deelnemen en dus ook als vervanger optreden, maar zullen als laatste worden ingedeeld.
Het inschrijfgeld bedraagt € 7,00. Je kan je inschrijven t/m 24 september 2017 door een mail te sturen naar rene.anja@ziggo.nl met de volgende informatie:
– Naam + telefoonnummer waarop je op vrijdagavond te bereiken bent.
– Of je wilt meespelen in de competitie of reservespeler wilt zijn.
– Eventuele tijdstippen waarop je niet kunt spelen zodat ik rekening kan houden met de indeling.
Met plezier zie ik jullie inschrijvingen tegemoet en als er vragen zijn, mail gerust!
Met vriendelijke tennisgroet, Anja Bierens.