Clubkampioenschappen

Posted on augustus 16, 2017 · Posted in Nieuws
Beste potentiële clubkampioen,
Ben je weer terug van vakantie? Lekker van de zon genoten en even niets gedaan? Dan is het nu de hoogste tijd om je racket uit je tas te halen en je aan te melden voor de Clubkampioenschappen senioren enkel en mix 2017 en jeugd enkel!
Van zondag 3 tot en met zondag 10 september verwachten wij weer dat alle spelende leden gaan strijden voor de eeuwige roem. Inschrijven kan tot en met maandag 28 augustus. Zondag 10 september is de finaledag.
Heb je nog geen maatje kunnen vinden? Geen probleem, schrijf je gewoon in en wij proberen een partner voor je te vinden!
Ook dit jaar willen wij poultjes maken, dus graag je verhinderingen vooraf door te geven via toernooi.nl en anders een mail te sturen naar clubkampioenschappenltckamerik@gmail.com.
Prijs van dit leuke toernooi bedraagt slechts :
Jeugd € 3,00
Volwassenen € 6,00
Ook dit jaar willen wij de finaledag afsluiten met een overheerlijke Indische rijsttafel. Iedereen is van harte welkom! De kosten bedragen voor volwassenen € 8,50 en voor kinderen € 5,00. Wil je gezellig blijven eten, meld je dan aan voor dinsdag 5 september via lehmannshauna@gmail.com.
Wij zien je aanmelding tegemoet!
Sportieve groet TC Kamerik
Yvonne, Danny, Shauna, Edwin en Steve