Clubkampioenen bekend

Posted on september 11, 2017 · Posted in Nieuws

Zondag 10 september speelden de senioren de finales van de clubkampioenschappen mixed en enkel en de jeugd speelde op 9 september de finales enkel. De spelers waren in verschillende poules ingedeeld. Helaas waren er te weinig dames om in de enkel A te spelen, dus dat onderdeel verviel. De hele week waren er spannende wedstrijden zowel bij de jeugd als bij de senioren. Natuurlijk werden sommige potjes ook makkelijk gewonnen. Het was goed georganiseerd, gelukkig was de regen een niet al te grote boosdoener, waardoor de finales gewoon op tijd gespeeld konden worden. Ter afsluiting genoten veel deelnemers van een heerlijke Indische rijsttafel, klaargemaakt door Shauna’s ouders. Wil je weten wie de winnaars waren, kijk dan hier.

Foto’s van de winnaars na de prijsuitreiking: