Vrijdagavondcompetitie.

Zowel in het voor- als in het najaar wordt de interne vrijdagavondcompetitie georganiseerd. Deze competitie is bestemd voor seniorleden.

In het voorjaar wordt de interne vrijdagavondcompetitie afgewisseld met de vrijdagavondcompetitie van de KNLTB. Lees hier meer over het voorjaar van 2016.

De spelregels van de “Gert Snel Bokaal” in het voorjaar en de interne vrijdagavondcompetitie in het najaar:

1. Je speelt een dubbel en een mixed, beide van 45 minuten.
  2. Een wedstrijd eindigt op het moment dat de bel gaat.
  3. De punten van al je speeldagen worden opgeteld voor je eindscore.
  4. Winstpartij 3 punten, gelijkspel 2 punten, verliespartij 1 punt.
  5. Niet aanwezig = 0 punten
  6. Het speelschema = wedstrijdindeling laat zien op welke tijden je telkens moet spelen;  dit komt enkele dagen voor het begin van de competitie op de website te staan.
  7. Als je je opgeeft wordt echt verwacht dat je zoveel mogelijk aanwezig bent.
  8. Als je toch een keer afwezig bent, moet je zelf voor een vervang(st)er zorgen.
  9. Zoek dan iemand van de reservelijst die op het speelschema staat: lukt dat niet, zoek dan een  clublid  van ongeveer gelijke sterkte als onze deelnemers. Sterke clubleden die hun eigen zaterdag- of zondagcompetities spelen, mogen bij ons niet mee doen en dus ook niet vervangen.
  10. Het bedrag van de deelname is  € 7,- (voorjaar) en € 7,- (najaar).

Het puntenoverzicht van de deelnemers in het najaar van 2016 vind je hier.