Aanmelden.

Welkom bij onze club! Fijn dat je je bij ons wilt aanmelden. Om je te kunnen inschrijven als lid hebben we diverse gegevens nodig, deze kan je onderaan de pagina invullen en versturen. We hebben ook een digitale (pas) foto van je nodig, stuur deze zo snel mogelijk aan onze ledenadministratie: ledenadministratie@ltckamerik.nl. Je krijgt van ons eerst een tijdelijk pasje. Je gegevens worden naar de KNLTB gestuurd en daarna ontvang je na ongeveer 14 dagen je KNLTB-pasje van onze ledenadministratie.

Lidmaatschap

Je wordt lid voor onbepaalde tijd. Als je wilt opzeggen moet je dat voor 1 januari doen. Je kan de contributie in een keer of in vijf termijnen betalen. In het voorjaar krijg je de factuur van de penningmeester in je mailbox.

Actief of niet actief?

Wij vormen met elkaar de vereniging en dankzij de inzet van veel vrijwilligers houden we de club in stand. Daarom vragen we van onze leden om activiteiten voor de club te verrichten, zoals bardienst, tuinonderhoud, onderhoud accommodatie, bestuurswerk, schoonmaken, e.d. Als je niet actief wilt zijn, moet je naast je contributie een bijdrage niet actief van € 75,00 betalen. (Dit geldt alleen voor senioren.) Als je aangeeft dat je actief wilt zijn, krijg je van de ledenadministratie een inventarisatieformulier toegestuurd.

Tennisles

De tennisles is geen onderdeel van het lidmaatschap. De tennislessen bij LTC Kamerik worden gegeven door de tennisschool Kramer en Schuijt, zij bieden zowel zomer- als winterlessen. Jeugdleden t/m 12 jaar (het jaar waarin ze 12 worden) zijn verplicht om tennisles te volgen. Jeugdleden van 13 jaar en ouder moeten minimaal 3 jaar les hebben gevolgd. Jeugdleden die competitie spelen zijn verplicht om lessen te volgen, ook vanaf de 12e verjaardag. Op vrijdagmiddag kan de jeugd die competitie speelt, meedoen aan de competitietraining.

Ja, ik wil graag lid worden!

Alvast welkom bij onze vereniging! Vul hieronder je gegevens in en we nemen je aanvraag zsm in behandeling.